jasper

Jasper Tostmann

Onze reisleiders zijn op iedere reis inzetbaar.

Jasper is reisleider sinds: 2010

Jasper heeft onderstaande routes gereden:

  • Route 66
  • Four Corners
  • Four Corners Mini

Waarom wilde je reizen gaan begeleiden?

Het motorrijden is al een lange tijd een hobby, of zelfs passie van mij. Na diverse vakantietochten in Europa kreeg ik de mogelijkheid om als reisbegeleider mee te gaan met een tocht door Amerika. De paar keer dat ik als begeleider ben mee gegaan is mij erg goed bevallen. Het zijn allemaal mooie tochten waar ik als begeleider ook van onder de indruk ben en het is leuk om de deelnemers daarvan te zien genieten.  

Wat is leuk aan het begeleiden van reizen?

Het zijn avontuurlijke reizen en daarom best intensief voor de deelnemers en begeleiders. Je gaat als groep op pad en het geeft daarom een goed gevoel als alles goed verloopt en iedereen tevreden is.Tijdens de reis is iedereen vaak vroeg op en enthousiast over wat we die dag gaan zien en beleven. Het is altijd leuk om de positieve reacties van de deelnemers te zien tijdens de vele hoogtepunten van een reis. Als groep breng je veel tijd door samen waardoor je elkaar in korte tijd goed leert kennen en er ook veel wordt gelachen samen.

Wat is mooi aan het motorrijden in Amerika?

Het bijzondere van Amerika is dat het zo veel te bieden heeft. Zo kan je op één dag in een grote stad vertrekken en een aantal uren later op een weg rijden die zo lang en recht dat je het einde niet ziet. Amerika stond bij mij altijd bekend om de “eindeloze” wegen door het uitgestrekte landschap maar er zijn ook gebieden met mooie bergroutes met vele haarspeldbochten! Het contrast kan ook erg groot zijn zoals de weg naar Las Vegas bijvoorbeeld. Eerst rijd je door een uitgestrekt woestijnlandschap tot je in de verte de grote stad ziet. Een half uur later rijd je over de Strip waar 24/7 van alles te zien en te beleven is! Ook qua natuur heeft Amerika vele plekken die uniek zijn op de wereld waar je afhankelijk van de reis meerdere van ziet. Het motorrijden door Amerika gaat door het rustige verkeer en de brede wegen erg gemakkelijk. Het is daar heerlijk “cruisen” waarbij een grote Harley Davidson volledig tot zijn recht komt.

Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben!