Fly & Bike incl. Hotels informatie

Veel vrijheid en alles goed geregeld!

Wil je zelfstandig een motorreis maken, maar wél met een vast reisplan dan zijn deze arrangementen ideaal voor jou! Alle overnachtingen zijn vooraf geboekt en onze reis-app is je digitale reisleider. Bij onze Fly & Bike & Hotel-arrangementen ga je met je eigen familie of vrienden op stap en met een vertrekdatum naar keuze. Je reist dus niet in een groep met mensen die je niet kent.

Wat is inbegrepen?

VLIEGREIS 
Een lijndienstvlucht met een gerenommeerde airline zoals: KLM/Delta of United inclusief ruimbagage, belastingen en toeslagen.

MOTORHUUR 
Een recente motor met een vrije keus uit alle Harley Davidson modellen inclusief onbeperkte mileage, een beperkte WA verzekering en eventuele drop off kosten. Op sommige locaties zijn er (met een toeslag) ook BMW’s of Yamaha’s verkrijgbaar. Op de website kun je per arrangement de beschikbare motoren bekijken.

HOTELS 
Bij onze reizen zijn de nachten goed geregeld. Route 66 Reizen doet niet aan 1 of 2 sterren. Je slaapt uitsluitend in fijne, comfortabele hotels van bijvoorbeeld Crown Plaza, Courtyard by Marriott, Best Western, Holiday Inn, Hampton Inn of Comfort Suites op basis van logies.

DIGITALE REISLEIDER 
Je krijgt een digitale route exclusief voor jouw reis met daarin onder andere de geboekte hotelovernachtingen en bezienswaardigheden. Je download deze route thuis in een persoonlijke reis-app zodat je deze zonder internetverbinding in Amerika en Canada kunt gebruiken.

GOED OM TE WETEN 
Extra dagen toevoegen? Alle arrangementen kunnen worden verlengd. Vraag daarvoor online een offerte aan.