Jan-Tromp

Jan Tromp

Onze reisleiders zijn op iedere reis inzetbaar.

Jan is reisleider sinds: 2017 

Jan heeft onderstaande routes gereden:

  • Route 66
  • Four Corners
  • Four Corners Mini

Waarom wilde je reizen gaan begeleiden?

In 2013 heb ik samen met een vriend een motorrit op eigen houtje door Amerika gemaakt. Ik ben daarna nog diverse malen in Amerika terug geweest en ben een beetje verliefd geworden op dit land. Na een bijeenkomt van Route 66 Reizen te hebben bezocht was ik van mening dat het nog leuker zou zijn om dit als reisleider te gaan doen. Door de kennis van Route 66 reizen kom je op mooier plaatsen en kan je nog meer aan de groep mensen laten zien die je begeleid.

Wat is leuk aan het begeleiden van reizen?

Als ondernemer vind ik het het leuk om te organiseren en te begeleiden. Het is voor mij dan ook een eer om dit als reisleider bij Route 66 reizen te mogen doen. Ik kan hier mijn organisatie talent samen met mijn passie voor motorrijden en mijn liefde voor Amerika combineren.

Wat is mooi aan het motorrijden in Amerika?

Het mooie aan motorrijden in Amerika is voor mij, het rijden op de prachtige wegen waar maar geen einde aan lijkt te komen, het bezoeken van de mooie parken en bezienswaardigheden die Amerika rijk is. Mijn favoriete stad is Las Vegas. Favoriete route  “Highway One” een van de mooiste motor routes langs de Stille Oceaankust die loopt van San Francisco naar Los Angeles!