adri-3

Adri van Groningen

Adri is aan het team toegevoegd in 2019 en gaat nu in opleiding. 

Adri heeft onderstaande routes gereden:

  • Route 66 
  • Four Corners

Waarom wilde je reizen gaan begeleiden?

Op mijn persoonlijke bucketlist stond al lang het rijden van Route 66 op een Harley. Die wens is onlangs in vervulling gegaan en die reis is een geweldige ervaring geweest. Tijdens de Route 66 reis werd het idee geboren om mijn vaardigheden en ervaring in te gaan zetten voor Route 66 Reizen als reisbegeleider. Ik heb een passie voor het restaureren van motorfietsen en rij vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs haalde al meer dan 25 jaar op Harley ’s. Als persoon ben in vriendelijk, stabiel, probleemoplossend en oprecht geïnteresseerd in de mens achter de deelnemer. Vanuit interesse in het merk Harley Davidson en haar historie en door mijn toenmalige werk als senior-manager bij Amerikaanse bedrijven ben ik veelvuldig naar de USA gereisd en verliefd geworden op het land, de cultuur, de mensen en de natuur. Motorrijden in de US en Canada is een geweldige ervaring en met mijn achtergrond en ervaring denk ik toegevoegde waarde te kunnen bieden voor de deelnemers van groepsreizen van Route 66 Reizen. 

Wat is leuk aan het begeleiden van reizen?

Het begeleiden van groepsreizen is geen dag hetzelfde omdat weersomstandigheden in de USA en Canada snel kunnen wisselen en geen deelnemer hetzelfde is. Vanaf 1986 ben ik regelmatig naar Amerika gereisd voor werk en hobby en kan ik de deelnemers aan de reizen meer over het land vertellen dan menig ander valt te verwachten. Het is leuk er voor te zorgen dat indrukken en ervaringen opgedaan tijdens de motorreizen lang in het geheugen gegrift blijft bij de deelnemers. Mijn job is om uw dromen waar te maken. 

Wat is mooi aan het motorrijden in Amerika?

Motorrijden in Amerika en Canada is een ervaring die niet te vergelijken is met het rijden elders en het reizen per auto; de ruige natuur, de diverse landschappen, de unieke nationale parken en het feit dat er nog veel historische routes bewaard zijn gebleven is niet vergelijkbaar met andere locaties in de wereld. Ook qua afstanden, de diversiteit van klimaten, het feit dat je op sommige reizen diverse tijdzones kan passeren en dat je onderweg leuke mensen tegenkomt als rijder maakt het rijden op de motor in Amerika en Canada werkelijk uniek. Als motorrijder ervaar je een dergelijk reis namelijk veel intenser dan dat je zou reizen per auto. Doe wat ik ook heb gedaan; maak je dromen waar en streep ze dan van je bucketlist.