Infomeetings

november 2019

Gratis infomeeting - IJsselstein (Seizoensopening)

Zaterdag 2 november - IJsselstein (Utrecht)

Zaterdag 2 november 2019 organiseren wij weer een gratis infomeeting in IJsselstein (Utrecht). Dit is tevens de opening van ons nieuwe seizoen. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan, want vol = vol!

Aanvang 1ste meeting

11:00 uur

Aanvang 2e meeting

14:00 uur

Locatie

Arie Molenaar Motors
(2e etage - bereikbaar met trap)
Einsteinweg 4, IJsselstein

Gratis infomeeting - Assen

Zaterdag 16 november - Assen

Zaterdag 16 november organiseren wij een gratis infomeeting in Assen. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Aanvang

13:00 uur  

Locatie

Zalencentrum De Schulp
Buizerdstraat 10
9404 BB Assen

Gratis infomeeting Zwijndrecht / Antwerpen (België)

Zaterdag 23 november - American Lifestyle Zwijndrecht | België

Zaterdag 23 november 2019 organiseren wij een gratis infomeeting in Zwijndrecht bij American Lifestyle. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden.
Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan.

Aanvang

10:30 uur  

Locatie

American Lifestyle
Westpoort 66, 
2070 Zwijndrecht, België

Gratis infomeeting - Lichtervelde (België)

Zaterdag 23 november - Lichtervelde - België

Zaterdag 23 november 2019 organiseren wij een gratis infomeeting in Lichtervelde bij Motorcenter Caset. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden.

Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan.

Aanvang meeting

15:00 uur 

Locatie

Motorcenter Caset
Brugsebaan 24
8810 Lichtervelde
België

 

Gratis infomeeting - Geldrop

Zaterdag 30 november - Geldrop

Zaterdag 30 november organiseren wij een gratis infomeeting in Geldrop. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Aanvang

14:00 uur  

Locatie

Travelhome
Bogardeind 229 (stel je GPS in op: De Zegge 1)
5664 EG Geldrop