Infomeetings

februari 2020

Gratis Infomeeting - Geldrop (februari)

Zaterdag 8 februari

Zaterdag 8 februari organiseren wij een gratis infomeeting in Geldrop. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Aanvang

14:30 uur  

Locatie

Travelhome
Bogardeind 229 (stel je GPS in op: De Zegge 1)
5664 EG Geldrop 

Gratis Infomeeting - Zwijndrecht BE (februari)

Zaterdag 8 februari - American Lifestyle Zwijndrecht | België

Zaterdag 8 februari organiseren wij een gratis infomeeting in Zwijndrecht bij American Lifestyle. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden.
Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan.

Aanvang

10:00 uur  

Locatie

American Lifestyle
Westpoort 66, 
2070 Zwijndrecht, België

maart 2020

Gratis infomeeting - IJsselstein (maart)

Zaterdag 7 maart - IJsselstein (Utrecht)

Zaterdag 7 maart organiseren wij een gratis infomeeting in IJsselstein (Utrecht). Dit is tevens de opening van ons nieuwe seizoen. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan, want vol = vol!

Aanvang

10:30 uur

Locatie

Arie Molenaar Motors
(2e etage - bereikbaar met trap)
Einsteinweg 4, IJsselstein

Gratis Infomeeting - Assen (maart)

Zaterdag 21 maart - Assen

Zaterdag 21 maart organiseren wij een gratis infomeeting in Assen. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Aanvang

13:00 uur  

Locatie

Zalencentrum De Schulp
Buizerdstraat 10
9404 BB Assen