Motorverzekeringen USA/Canada

VIP OF VIP ZERO MOTORVERZEKERING AFSLUITEN BIJ OPHALEN MOTOR.

Bij het ophalen van de motor sluit je een motorverzekering af en betaald deze ter plaatse in dollars.
Wil je nog beter gedekt zijn, neem dan ook de ‘afkoop eigen risico verzekering’ van de Europeesche. Deze aanvullende verzekering sluit je af bij het boeken van je reis. Eventueel betaald eigen risico aan de verhuurder, kun je bij terugkomst claimen bij de Europeesche Verzekeringen.

[algemene-afbeeldingen] - VIP-en-VIPZERO-2019-voorwaarden

Welke motorverzekering kiest u?

Wij adviseren om de VIP of VIP ZERO verzekering af te sluiten in combinatie met een SLI en Europeesche afkoop eigen risico verzekering.  Dan bent u verzekerd van optimale dekking.  

Afkoop eigen risico schade/diefstal motorverzekering van de Europeesche

Een motorverzekering die u kunt afsluiten in Nederland, bij het boeken van uw reis. Met deze verzekering kunt u het eigen risico van de VIP en VIP ZERO verlagen naar € 0 Hierdoor heeft u in Amerika nog wel een eigen risico maar is het mogelijk deze bij eventuele schade te claimen, bij terugkomst in Nederland of België.
De verzekering kost € 3,95 per dag, excl. 21% assurantiebelasting en € 7,50 administratiekosten.

Borgsom

Bij het afhalen van de motor dient u borg te staan met een creditkaart. het bedrag wordt geblokkeerd op het bestedingslimiet van uw creditkaart, zorg daarom voor voldoende limiet. Meld bij uw creditkaartmaatschappij dat u de kaart in Amerika/Canada gaat gebruiken.

Aanvullende Liability Insurance (USA)

Bij het ophalen van de motor kunt u ook nog een aanvullende Liability Insurance afsluiten, de SLI-300K van $ 14,95 of de SLI – 1Million van $ 24,95 per dag. Dit om schade aan derden te verhogen. Het is aan u of u deze verzekering wilt afsluiten.       

Schade

In geval van schade door een ongeval dient altijd binnen 48 uur een politierapport opgemaakt te worden. Bij het ontbreken hiervan kunt u geheel verantwoordelijk worden gesteld voor de schade. Maak foto's ter plekke indien mogelijk.
Te allen tijde dient het schadebedrag ter plaatse te worden voldaan, tot het maximum van het eigen risico.
Heeft u een aanvullende All Risk verzekering in Nederland afgesloten, dan kunt u bij terugkomst de schadeclaim in Nederland indienen. Schade door oneigenlijk gebruik, nalatigheid of roekeloos rijden (al dan niet onder invloed van alcohol /drugs/medicijnen) is voor eigen risico en het schadebedrag dient (na taxatie) ter plaatse te worden voldaan.
* Vergeet niet alle schadedocumentatie en de huurovereenkomst (of kopie) mee te nemen.

Let op: In geval van schade door een ongeluk komt het huurcontract direct te vervallen. Dit ter beoordeling van de verhuurder.