Motorvakantie Amerika

Heb je interesse in een motorvakantie in Amerika of Canada? De landschappen, de steden en kleine dorpjes, de natuur en parken zijn indrukwekkend. Route 66 Reizen neemt je graag mee voor een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie! Het ontwikkelen van motorreizen en het begeleiden van groepen is al 25 jaar onze grote passie. Je kunt bij ons kiezen voor een groepsreis of individuele reis. (Fly&Bike)

 

Het Route 66 gevoel op jouw Motorvakantie

Reizen is een passie van velen. Het vervullen van dromen is ons dagelijks werk. Met bijna 25 jaar ervaring combineert Route 66 Reizen kennis en bekwaamheid met een niet te stoppen liefde voor motoren en motortours. De reisleiders mogen ieder jaar weer de Amerikaanse natuur en cultuur proeven en staan altijd weer te popelen om onze gasten dit ook te laten beleven. Je kunt rekenen op onze gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid.
Dit is één van de redenen  waarom mensen graag met Route 66 Reizen op pad gaan. Net als onze professionele werkwijze. Alles is uitstekend verzorgd: van het eerste contact en de boeking tot de allerlaatste reisdag.

 

Vraag onze gratis
brochure aan
    

Stel je eigen motorvakantie door Amerika samen

Met Fly & Bike heb je in the land of the free alle vrijheid. De voorpret begint al met het uitdenken van de ideale route. Tijdens je eigen tour heb je de tijd aan jezelf om ergens te blijven hangen of om juist snel door te reizen. Alleen, met z’n tweeën of een kleine groepje ga je op pad. Elke dag een ander reisdoel en steeds nieuwe belevenissen. Je regelt zelf de overnachtingen en vervoert je eigen bagage. Amerika is het ideale land voor Fly & Bike. En ook in Canada is het prachtig rijden. Ben je avontuurlijk ingesteld en regel je graag veel zelf, kies dan voor een individuele reis. Stel je eigen reis samen of kies voor één van onze vaste arrangementen.

 

Bekijk onze
Fly & Bike reizen

Dromen van een motorvakantie door Amerika of Canada

Met z’n allen cruisen, geeft een kick. Een tour met Route 66 Reizen staat garant voor onvergetelijke momenten. Onderweg zie je bijzondere plekken, parken en bezienswaardigheden. Zo maakt een helikoptervlucht over de south rim deel uit van alle groepsreizen door de Grand Canyon.
Wat wordt het? Alle hoogtepunten van Californië in één reis? De motorgekte van Sturgis, een zonvakantie in de winter in Florida, een Muziektrail door het zuidoosten of een tocht door de Rockies? Maak je voor het eerst een motorreis, dan is de Four Corners de ideale tour om mee te beginnen. Are you experienced? Kies je voor de ultimate trip: de Route 66. Onze goed georganiseerde motorvakanties Amerika worden gereden in kleine groepen, met maximaal 14 motorrijders en begeleid door twee reisleiders.

 

Bekijk onze
groepsreizen
     

Een onvergetelijke motorvakantie door Amerika

Droom alvast weg bij het zien van al het prachtigs wat Amerika te bieden heeft en wie weet ervaar je zelf binnenkort wel het Route 66 gevoel!