Ervaar het Route 66 gevoel

Wil je het échte Route 66 gevoel ervaren? Bekijk dan eens onze impressievideo van de Four Corners motorreis door Amerika uit 2017 en droom alvast weg bij het zien van al het prachtigs wat Amerika te bieden heeft.

Reizen is een passie van velen. Wil jij binnenkort op (motor)reis naar Amerika? Bekijk dan snel onze reistips (uit 25 jaar ervaring!) die we voor je op een rijtje hebben gezet. Benieuwd wat Amerika allemaal te bieden heeft? Bekijk de adembenemende natuurparken, schitterende bezienswaardigheden of één van de geweldige steden uit Amerika. Waarom we dit delen? Omdat het vervullen van dromen ons dagelijks werk is. Met 25 jaar ervaring combineert Route 66 Reizen kennis en bekwaamheid met een niet te stoppen liefde voor motoren en motortours. De reisleiders mogen ieder jaar weer de Amerikaanse natuur en cultuur proeven en staan altijd weer te popelen om onze gasten dit ook te laten beleven. Wie weet ervaar je zelf binnenkort het Route 66 gevoel en zien wij je terug op een onvergetelijke motorreis van Route 66 Reizen.

Impressievideo Four Corners motorreis

Maak kennis met Route 66 Reizen

Maak kennis met onze organisatie en reisleiders tijdens onze gezellige infomeetings. Hierbij presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer en door onze verhalen en een onvergetelijke impressievideo krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Het kan niet anders dan dat de reiskoorts toeslaat!

Bekijk hier alle infomeetings.

Tien redenen waarom je voor Route 66 Reizen kiest

  1. All Included concept met weinig bijkomende kosten
  2. Brandstof inbegrepen
  3. Groepsgrootte 8 à 14 motoren
  4. All Risk schade/diefstal motorverzekering van de Europeesche, geen eigen risico
  5. Zeer ervaren meertalige Nederlandse & Belgische reisleiding
  6. Veiligheid en avontuur
  7. Groepsreizen met ruimte voor het individu
  8. Complete tours met optimale routes, goed geregeld en gezellig
  9. Zorg uit handen bij motorpech, onverwachte omstandigheden, route en accommodaties
  10. Garantie: aangesloten bij SGR

 Ervaar zelf het prachtige motorrijden in de USA en reis met ons mee!

 

Gratis brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de brochure te downloaden of gratis per post te ontvangen. Brochures worden 1x per 2 weken per post verstuurd. Het kan bijna niet anders dan dat tijdens het lezen van deze brochure de reiskoorts toeslaat.

Wil je meer weten, heb je specifieke wensen of vragen? Bel of mail ons gerust. Of bezoek een van onze gratis infomeetings in Nederland en België. Veel leesplezier!

 

Downloaden
Per post
*
*
*
*
*
*
*
*
*