Beurs en infodagen

oktober 2018

Gratis Infomeeting Nederland - Opening Seizoen 2019

Zaterdag 27 oktober - IJsselstein

Zaterdag 27 oktober organiseren wij een gratis infomeeting in IJsselstein (Utrecht). Dit is tevens de opening van ons nieuwe seizoen. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden. Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan, want vol = vol!

Aanvang 1ste meeting

11:00 uur  

Aanvang 2e meeting

14:00 uur

Locatie

Arie Molenaar Motors
(2e etage - bereikbaar met trap)
Einsteinweg 4, IJsselstein

november 2018

Gratis Infomeeting België

Zaterdag 10 november - Zaterdag 17 maart 2018 organiseren wij een gratis infomeeting in Zwijndrecht bij American Lifestyle. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen

Zaterdag 10 november 2018 organiseren wij een gratis infomeeting in Zwijndrecht bij American Lifestyle. Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer. Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden.

Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan nu aan.

Aanvang

11:00 uur  

Locatie

American Lifestyle
Westpoort 66 
2070 Zwijndrecht
België