011a7cd3ef718ae1b14f78f7e0d5d720ec26106d47

Martin Vellekoop

Onze reisleiders zijn op iedere reis inzetbaar.

Martin is reisleider sinds: 2013

Martin heeft onderstaande routes gereden:

  • Route 66
  • Four Corners
  • Four Corners Mini
  • The Pilgrim

 
Waarom wilde je reizen gaan begeleiden?

Ik ben motorreizen gaan begeleiden omdat ik het leuk vind om groepen reizigers de mooiste plekjes, routes en attracties te laten zien. Het ontneemt hen veel zorg en zo kunnen zij met volle teugen genieten van de reis. Veiligheid en heelhuids terug naar huis gaan, is voor mij de rode draad in mijn begeleiding.

Wat is leuk aan het begeleiden van reizen?

Motorrijden en reizen is voor mij een must en zit in mijn bloed.Het geeft mij veel voldoening als ik een groep reizigers met een glimlach en blije gezichten op hun motor zie zitten, genietend van de reis. Mijn missie is geslaagd wanneer ik de reizigers elke dag zie stralen en ze tevreden zijn.

Wat is mooi aan het motorrijden in Amerika?

Het rijden in Amerika met Route 66 Reizen is voor mij een droom die uitkomt. Amerika is een land van uitersten, het ene moment rijd je in 40 graden Celsius, terwijl je de volgende dag zo maar extra kleding nodig kan hebben. Wat vooral  veel indruk op mij heeft gemaakt, is het enorme uitgestrekte landschap dat je bijvoorbeeld meemaakt als je langs de ‘Land of the big skies’ rijdt tijdens de Route 66. Maar ook de pittoreske havenplaatsjes langs de oostkust of de ongerepte natuur maken een reis onvergetelijk.