John-Reith

John Reith

John heeft onderstande routes gereden: 

  • Route 66

 Waarom wilde je reizen gaan begeleiden?

Een vriend (Marco Meijerink) uit mijn eigen motorgroep vertelde me dat hij regelmatig motorreizen in Amerika begeleid. Met nog een vriend en vriendin uit dat zelfde groepje hebben we toen besloten om de Route 66 te gaan rijden, en natuurlijk met Marco als begeleider. Erg mooie route. Gigantisch genoten. Ben blij dat ik deze route gereden heb. 

 

Wat is leuk aan het begeleiden van reizen?

Om mensen een leuke en mooie motorrit ervaring te geven, is het zeker iets moois om de mensen te begeleiden, zodat zij kunnen genieten van de motorrit en het landschap waar ze doorheen rijden. En zich niet hoeven te bekommeren om zaken zoals het zoeken naar over motels e.d.

 

Wat is mooi aan het motorrijden in Amerika?

De diversiteit van het landschap. Zeker de volledige Route 66 heeft een zeer gevarieerd landschap. Van groen tot zand en op het eind heel veel water. Mooie berg passen en weidse vergezichten.  Genoeg bezienswaardigheden te zien onderweg. Ik vond de vriendelijkheid van de Amerikanen erg fijn. Zodra ze hoorden dat we geen Amerikanen waren werden we vaak aangesproken met de vraag waar we vandaan kwamen. Dan ben je al snel een lange tijd met ze aan het praten.