Hugo

Hugo Mary (BE)

Onze reisleiders zijn op iedere reis inzetbaar.

Hugo is reisleider sinds: 2013

Hugo heeft onderstaande routes gereden:

  • Four Corners 


Waarom wilde je reizen gaan begeleiden?

Wanneer je zelf op reis gaat zie je meestal alleen de grote toeristische trekpleisters, maar om meer ‘verborgen schatten’ te zien moet je een beroep doen op een gids. Zelf ben ik geïnteresseerd in deze verborgen schatten welke je meer over de werkelijke geschiedenis vertellen. Ik dacht bij mezelf, waarom zou ik anderen hier niet van mee laten genieten? Hoe meer volk, hoe meer vreugde. Samen ontdekken, samen genieten en er is toch iemand nodig die de leiding neemt.

Wat is leuk aan het begeleiden van reizen?

Dat ik iedere keer, door de vragen van reizigers, nieuwe dingen ontdek. Ondanks dat ik sommige routes al meerdere keren heb gereden, blijven er nieuwe dingen om te ontdekken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de reizigers genieten en aan het einde van de reis tevreden zijn.

Wat is mooi aan het motorrijden in Amerika?

Motorrijden in Amerika is mooi vanwege de leuke sfeer onder de motorrijders, de prachtige landschappen en het ontdekken van nieuwe dingen op een ontspannen wijze. Tijdens het rijden op de motor is er geen stress in het verkeer, dit vanwege het respect van de andere weggebruikers.