Fly & Bike informatie

Met Fly & Bike heb je in the land of the free alle vrijheid. De voorpret begint al met het uitdenken van de ideale route. Tijdens je eigen tour heb je de tijd aan jezelf om ergens te blijven hangen of om juist snel door te reizen. Alleen, met z’n tweeën of een kleine groepje ga je op pad. Elke dag een ander reisdoel en steeds nieuwe belevenissen. Je regelt zelf de overnachtingen en vervoert je eigen bagage. Amerika is het ideale land voor Fly & Bike. En ook in Canada is het prachtig rijden.

Droomreis

Via Route 66 Reizen is het mogelijk je eigen droomreis samen te stellen. Fly & Bike op maat bieden tal van mogelijkheden. Wij regelen de vliegtickets en motorhuur en ook een hotel voor de eerste en laatste nacht van je reis. Verder is op de bonnefooi rondtrekken prima te doen in de States.
We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste motor en het samenstellen van de perfecte route. Ook weten we welke periode het meest geschikt is voor de regio die jij wilt bezoeken.
De flexibiliteit met Fly & Bike is groot. Zo is het mogelijk om de motor in de ene plaats op te halen en na afloop in een andere plaats in te leveren. Je betaalt dan wel een meerprijs voor de drop off kosten.  Ook kun je kiezen voor een arrangement waarbij Route 66 Reizen een voorstel doet voor de route.

Alvast een paar tips voor een Fly & Bike reis:

  • Stippel vooraf je reis uit, bedenk welke plekken je absoluut wilt zien
  • Maak een routeboek, voor de Route 66 adviseren wij om het boek EZ66 guide aan te schaffen
  • Laat je inspireren door een bestaande route, maar bouw meer tijd in
  • Let op een goede verdeling van de afstanden en op de omstandigheden op de route
  • Houd rekening met verschillende bijkomende kosten, zoals benzine, verzekeringen, accommodatie, bezoek parken, etc

Checklist: ben jij Fly & Bike bestendig?

  • Ben je ondernemend, minimaal 21 jaar en houd je van avontuur?
  • Spreek je voldoende Engels?
  • Beschik je over genoeg motorervaring?
  • Kun je improviseren bij tegenslagen?
  • Vier keer ja? Dan ben je klaar voor a great trip

Fly & Bike reizen

Zelfstandig een motorreis maken, zelf je route kiezen en voorbereiden, vrijhoud in het reisplan houden en ter plaatse hotelovernachtingen regelen. Kies dan voor een fly & bike arrangement.

Wij regelen voor u:
- Vliegreis (incl. ruimbagage)
- Motorhuur
- Eerste- en laatste hotelovernachting

U regelt zelf:
- Overige hotelovernachtingen 
- Dag-tot-dag reisplan en routekaart
- Motorverzekering bij het ophalen van de motor 

Fly & Bike & Hotel arrangementen

Zelfstandig een motorreis maken maar wel met een vast reisplan, een routeboek in uw hand en alle hotelovernachtingen vooraf geboekt. Dan is één van onze fly & bike & hotel arrangementen voor u de ideale vakantie. Er zijn arrangementen van 9 - 18 dagen.

Reissom betalingen

Na het boeken van een reis, ontvangt je binnen ca. 14 dagen een boekingsbevestiging met factuur.
Aanbetaling motorrijders € 1100 | Duopassagiers € 600 | Boekingskosten € 35
Voor het restantbedrag ontvang je een apart factuur. De reissom dient uiterlijk 8 weken voor vertrek op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Stichting Grantiefonds Reisgelden (SGR)

Route66Reizen s aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”