Mijn account

Route 66 Reizen

Motorreizen door Amerika en Canada

Onze 3 manieren van reizen:

Groepsreizen

In kleine groepen met max. 14 motorrijders en begeleiding door twee reisleiders. 

De bagage wordt meegenomen in de volgwagen. Zorgeloos genieten van een motorvakantie.

Fly & Bike & Hotel

Zelfstandig op de motor. Flexibele routes naar vaste plaatsen. Bepaal zelf je vertrekdatum.
Digitale route in speciale reisapp en alle hotelovernachtingen vooraf geboekt.

Fly & Bike

Stel je eigen droomreis samen en bepaal zelf je vertrekdatum. Wij boeken de vlucht, de motorhuur en een hotel voor de eerste- en laatste nacht van je reis.

Beurzen en infodagen 

Hier kun je kennismaken met onze organisatie, onze reisleiders en presenteren wij onze prachtige motorvakanties in een informele sfeer.
Door onze verhalen en door een video krijg je een korte impressie van de verschillende reizen en mogelijkheden.
Wij organiseren infomeetings in Nederland en België.

 

Gratis Infomeeting NL - IJsselstein - 9 nov. - opening seizoen 2025

Za 9 nov - Arie Molenaar Motors | 11 of 14 uur

Schrijf je nu in

Gratis infomeeting Belgie - 23 nov. 2024

Za 23 nov - American Lifestyle Zwijndrecht | 10:30 uur

Schrijf je nu in

Dromen van de USA en Canada

Wie goed geregeld op reis gaat, kan onderweg zorgeloos genieten. Een groepsreis wordt begeleid door twee reisleiders. Een reisleider op de motor voorop en een reisleider in de volgwagen met je bagage en een reservemotor. Reisleiders nemen je alle zorg uit handen.
Rijden met een klein gezelschap van acht tot veertien motoren heeft zo z'n voordelen zoals: veel onderling contact, korter wachten bij tanken en gezelligheid.

We kiezen bewust voor een eerlijke inclusief prijs, zodat je tijdens de reis niet wordt geconfronteerd met onverwachte extra kosten. 

All Included concept Route 66 Reizen

Wij werken met een all included concept. Vooraf weet je precies waar je financieel aan toe bent. Geen kleine lettertjes en je hoeft zelf geen lastige keuzes te maken over wel of niet een all risk motorverzekering. Je hoeft de kosten voor brandstof niet in te schatten en geen tickets voor parken te reserveren. In de reissom is dit allemaal opgenomen! Dat is wel zo gemakkelijk.
Wij boeken onze hotels op gunstige locaties zoals in San Francisco, midden in het centrum en alles op loopafstand. Dit zijn duurdere hotels maar ook dat is inbegrepen in onze prijs!

 

Fly en bike reizen

Droomreis

Met Fly & Bike heb je in the land of the free alle vrijheid. De voorpret begint al met het uitdenken van de ideale route. Tijdens je eigen tour heb je de tijd aan jezelf om ergens te blijven hangen of om snel door te reizen. Alleen, met z’n tweeën of een klein groepje ga je op pad. Elke dag een ander reisdoel en steeds nieuwe belevenissen.

Individuele reizen (maatwerk)

Via Route 66 Reizen is het mogelijk je eigen droomreis samen te stellen. Individuele reizen (Fly & Bike) op maat bieden tal van mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de motor in de ene plaats op te halen en na afloop in een andere plaats in te leveren. Met een vertrekdatum naar keuze, boeken wij voor jou de vlucht, motorhuur en een hotel voor de eerste- en laatste nacht van je reis. Verder is op de bonnefooi rondtrekken prima te doen in de States. 

Vraag nu een offerte aan 

Individuele arrangementen
Fly & Bike incl. Hotels 

Wil je zelfstandig een motorreis maken, maar wél met een vast reisplan dan zijn onze arrangementen ideaal voor jou! Alle overnachtingen zijn vooraf geboekt en onze reis-app (voor iPhone & Android) is je digitale reisleider. Bij onze Fly & Bike & Hotel-arrangementen ga je met je eigen familie of vrienden op stap en met een vertrekdatum naar keuze.